Sani Resort

Sani Resort –  Sani Feeling..

To Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής είναι ένας συναρπαστικός τόπος διακοπών, ένα οικολογικό καταφύγιο όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά, σε μια ιδιωτική έκταση 4.500 στρεμμάτων με θέα στον Όλυμπο και το Αιγαίο.

Το Sani Resort δεν είναι ένας συνηθισμένος προορισμός. Σε ένα φυσικό περιβάλλον που ξεπερνά κάθε προσδοκία, μπορείτε να χαρείτε την πολυτέλεια, την ποιότητα και την ευζωία. Εκεί θα ανακαλύψετε ξανά τη χαρά της ζωής.

Δεν είναι τίποτα τυχαίο όταν προσέχεις και την κάθε λεπτομέρεια..

Μια συνεργασία που διατηρείται αναλλοίωτη από το 2003 έως και σήμερα.

Brochure Key Cards, Loyalty Cards, Εκτυπώσεις και CMS υπηρεσίες για τον κολοσσό της τουριστικής βιομηχανίας.

Επισκευθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Sani Resort εδώ

 

 

 

 

“Φημισμένο για την τοποθεσία, το service και το attitude resort στο πρώτο πόδι και μάλλον στο καλύτερο location της συγκεκριμένης περιοχής Χαλκιδικής, που κυριολεκτικά σαν πασπαρτού καταφέρνει να συμμετέχει στα top αρκετών διαφορετικών κατηγοριών. Πρώτο στην κατηγορία των πιο αγαπημένων resorts”

Sani Marina

Η αναζήτηση ενός προορισμού ασφαλούς ελλιμενισμού για όλες τις εποχές σταματά στη Sani Marina, το πολυτελές ιδιωτικό λιμάνι του Sani Resort. Η συντομότερη πρόσβαση στο Αιγαίο για τα Βαλκάνια και τη Νότια Ευρώπη, βρίσκεται στην χερσόνησο της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική και απέχει μόλις 45 λεπτά από το Διεθνές αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και 45 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της.

Πέντε Ξενοδοχεία για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει:

SANI Beach SANI Club , SANI Dunes, Port SANI , SANI Asterias

Φεστιβάλ

25 χρόνια τώρα, η κύρια φιλοδοξία του Sani Festival είναι να ανοίξει τις γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ του τουρισμού και των τεχνών. Υπάρχει μια κοινή γλώσσα που όλοι γνωρίζουμε, αυτήν της τέχνης και της καινοτομίας. Καθήκον μας πάντα είναι να υπερασπιστούμε τα υψηλά πρότυπα ποιότητας στις τέχνες και την ψυχαγωγία. Να προωθήσουμε τη διάδοση της κουλτούρας μέσω της επικοινωνίας μεταξύ των ντόπιων και ξένων επισκεπτών.

 

Πελάτης :

Sani Resort

"Τίποτα δεν είναι τυχαίο όταν έχεις να κάνεις με επαγγελματίες"

Sani Resort